Aantrekkingskracht

Leer hoe je het "bij haar wil ik blijven" gevoel kan opwekken bij een man, waardoor de aantrekkingskracht groeit én groot blijft

In een relatie draait alles rond de aantrekkingskracht. Wanneer een man moet kiezen tussen "blijf ik bij haar" of "ga ik stilaan iemand anders zoeken", dan baseert hij zich daarvoor op de aantrekkingskracht.

Op de emotionele aantrekkingskracht.

Het is iets wat je niet kan 'zien', die aantrekkingskracht, maar wanneer de aantrekkingskracht afneemt dan merk je dat aan een man omdat hij dan:

- minder van zich laat horen

- minder tijd vindt voor jou en het plots drukker heeft met werk/sport/vrienden/zijn kinderen/...

- wanneer je met hem weg bent, dan merk je dat zijn ogen soms afdwalen...naar andere vrouwen

- zaken vertelt als: "het ligt niet aan jou, maar aan mij" (het ligt aan de aantrekkingskracht die hij niet meer voelt)

- enz.

Het is makkelijker om die aantrekkingskracht af te breken (meestal per ongeluk) dan hem op te bouwen. Vandaar dat het zo belangrijk is om hier op de correcte manier mee om te gaan. Ik bekijk het graag als een gevoelige maar mooie plant, die je goed moet verzorgen.

 

De bedoeling van deze cursus is simpel

Ook al kan je aantrekkingskracht niet zien, toch kan je het zichtbaar maken en leren wat een vrouw zoal kan doen om een man aan te trekken én om die aantrekkingskracht groot te houden. Dat is het geheim van elke goede lange termijn relatie waarin beide partners gelukkig en voldaan zijn. En natuurlijk heb ik het hier niet alleen over de fysieke aantrekkingskracht. Hoe je die kan creëren is 'makkelijk'.

Zoals in mijn andere cursussen probeer ik deze moeilijke materie zo simpel mogelijk uit te leggen, met specifieke voorbeelden waardoor je jezelf en de mannen in je leven zal herkennen.

En wanneer je de technieken begint toe te passen, wanneer je ze begint te testen zal je meteen kleine veranderingen voelen in het gedrag van de man.

De bedoeling is dat hij voor jou kiest en ALLEEN voor jou.

Emotionele aantrekkingskracht kan ervoor zorgen dat hij niet vreemd gaat bijv, ook al krijgt hij een mooi aanbod van een knappe vrouw. Het is de lijm in een goede relatie die beide partners verbindt en samen houdt.

 

Door het wegvallen van aantrekkingskracht krijgen mannen plots bindingsangst

Heb je dat ooit al gezien? Dat een man eerst verliefd lijkt, dat alles relatief goed gaat en plotseling begint hij terug te krabbelen?

Hier zijn meerdere oorzaken voor te vinden, maar het komt altijd op hetzelfde neer: een verlies van emotionele aantrekkingskracht.

Hij wil nog altijd een relatie, maar mist de reden waarom hij die met jou zou moeten opbouwen en niet met een andere vrouw. Dat is de reden waarom een man die "niet klaar is voor een relatie" na enkele weken plotseling in een serieuze relatie kan zijn met een andere vrouw.

(en vrouwen hebben dat trouwens ook voor wanneer de aantrekkingskracht weg valt, dan begrijp je niet waarom, maar dan doet hij je niets meer).

 

Dit zijn enkele zaken die je in dit programma zal leren

 • Wat is aantrekkingskracht en waarvoor dient het?

  Om hét belangrijkste binnen een relatie (de aantrekkingskracht) groot te houden dien je eerst te begrijpen wat het is, waarvoor het dient en vooral hoe het voor een man in elkaar zit.

  Daarna leer je hoe je het bij een man kan opbouwen én vergroten zodanig dat hij een diepe connectie voelt. Het leuke is dat wanneer een man dit voelt, dat de relatie dan veel makkelijker is, dat hij niet moet nadenken over de volgende stap in een relatie. Voor een man die veel aantrekkingskracht voor jou voelt is dat maar vanzelfsprekend.

  Heel concreet moet je dan minder water bij de wijn doen en gaat hij je geven wat je als vrouw in een relatie nodig hebt: aandacht, liefde en affectie.

 

 • Waar is een man exact tot aangetrokken?

  Hoe kan je zien waar jouw man of de man waar je interesse in hebt tot aangetrokken is? (ook hier gaat het niet om fysieke maar wel om emotionele dingen) En hoe kan je dat in je voordeel gaan gebruiken?

  Hoe kan je de evolutietheorie in jouw voordeel gaan gebruiken?

  En hoe je ervoor kan zorgen dat een man geen "zin" krijgt in andere vrouwen.

 

 • De Gevaren die aantrekkingskracht vernietigen

  Dat veel aandacht vragen bijv. de aantrekkingskracht kan vernietigen dat moet ik niet meer uitleggen, maar er zijn nog vele kleine subtiele zaken die aantrekkingskracht kleiner maken bij een man.

  Het gevolg is dat je je zelf niet meer goed zal voelen in die relatie omdat je ziet dat JIJ steeds meer moeite moet doen (om zijn aandacht te behouden).

  In dit deel krijg je een zeer volledig overzicht van alle kleine dingetjes die gevaarlijk zijn voor de kostbare aantrekkingskracht tussen jou en een man. Met specifieke voorbeelden en hoe je die gevaren kan vermijden zodat jij je goed kan blijven voelen in de relatie.
 •  

 • Waarom alles rond JOU draait

  Wanneer een relatie stopgezet wordt zegt één van beide meestal: "het ligt niet aan jou, maar aan mij".

  En toch draait er zeer veel rond jou. ALS je de juiste man koos tenminste.

  Zo gaat hoe jij in je vel zit enorm veel bepalen binnen de relatie. Ben jij het type vrouw dat denkt "ik ben hem waard" of denk je "ik ben hem eigenlijk niet waard"? Dat is een overduidelijk voorbeeld natuurlijk, maar binnen de relatie zijn er zovele dingen die jij als vrouw zelf kan bepalen.

  En dat is goed nieuws, want dan kan je er ook controle over uitoefenen en zelf beslissen waar het naartoe gaat.

  In dit deel krijg je specifieke zelfmanagement technieken om je beter in je vel én beter in de relatie te voelen, waardoor je automatisch aantrekkelijker wordt (naar iedereen toe).
 •  

 • Mannen die een masker op hebben

  Waar zijn mannen naar op zoek in het leven? Zijn ze wel echt wie ze zijn en waarom proberen ze o.a. geld te gebruiken om jou aan te trekken?

  In dit deel gaan we bekijken waarnaar elke man naar op zoek is in zijn leven en hoe je daarop kan inspelen.

  Hier leer je o.a. hoe je één van zijn primaire basisbehoeftes kan invullen (en ik heb het niet over sex) zodat hij jou een erg belangrijke partner vindt in zijn leven, die hij niet graag zou verliezen waar hij veel voor over heeft.

  Je leert ook specifiek herkennen wanneer hij zichzelf niet is en wanneer hij een masker draagt. Ik geef je ook 2 technieken om achter dat masker te geraken zodat je de echte man kan ontdekken.
 •  

 • Praten en Aantrekkingskracht in relaties

  Praten...in België had een bepaalde bank de slogan: "praten werkt".

  Toch durf ik te gokken dat je al ondervonden hebt dat praten niet altijd werkt om van hem iets gedaan te krijgen zodat hij jou geeft wat je verlangt in de relatie.

  Welke zijn daar de technieken om dat dan toch voor elkaar te krijgen én er tegelijkertijd voor te zorgen dat je geen bindingsangst creëert of de aantrekkingskracht verkleint.
 •  

 • Technieken om Aantrekkingskracht te creëren

  En als kers op de taart heb ik het in het laatste deel over zeer specifieke technieken om de aantrekkingskracht nog groter te maken.

  O.a. voor dit programma heb ik iets meer dan 100 koppels ondervraagd die al meer dan 20 jaar gelukkig samen zijn.

  Hoe komt dat? wat zijn hun geheimen en wat deden die vrouwen zoal om zelf heel gelukkig en voldaan te zijn en er ook voor te zorgen dat de man dat ook bleef...en dus bleef.

  Dit is belangrijk want je kan onmogelijk een gelukkige relatie opbouwen met een man die zichzelf niet is, of wanneer je door zijn masker jezelf niet kan zijn.

Dit is wat je zal ontvangen

Het programma duurt 4 uur in totaal, verdeeld over 8 sessies.

Je kan alles naar je computer downloaden en zo beluisteren of op een MP3 speler plaatsen indien je dat hebt.

Je krijgt meteen toegang tot het volledige programma, maar ik raad je aan om alles verspreid over enkele weken te beluisteren.

Er is een 4 weken niet tevreden geld terug garantie.

En omdat het een volledig doe het zelf programma is heb ik de prijs voorlopig laag gehouden. Momenteel staat de prijs op 47 Euro

Hier heb je een kleine demo

Wil je er meteen mee beginnen?

Kies hieronder dan je betaalwijze:

1. Betalen via Paypal (en meteen beginnen):

 

2. Betalen via IDEAL of Bancontact/MrCash

3. Betalen via Overschrijving

Kies eerst je land:

België - Nederland

Indien je na je betaling problemen ondervindt om het programma te downloaden, dan kan je me contacteren op [email protected] (je krijgt binnen de 24u een antwoord).