Intieme Lange Termijn Relatie

Leer hoe hij je met plezier ook in zijn toekomst betrekt, hoe je zijn bindingsangst kan aanpakken en hem kan begeleiden naar de volgende stappen in de relatie.

Beluister even onderstaand stukje om te leren waar dit programma over gaat:

 

 

Er is niets zo frustrerend als je afvragen waar dit naartoe gaat. Dat gebeurt vooral wanneer de man onduidelijkheid schept, niet open is of last heeft van bindingsangst.

En toch zijn er van die koppels die daar geen last van hebben, die zorgeloos naar de volgende stappen in de relatie gaan.

Wat is hun geheim?

Hoe doen ze het?

En vooral, wat doen die vrouwen dan? Waarom slagen ze daar zo makkelijk in.

Daar gaat dit programma over.

 

De bedoeling van deze cursus is simpel

Wanneer je besluit dat een man "de ware" is, dan wil je waarschijnlijk een toekomst met hem samen.

Deze cursus leert je hoe een man over de toekomst denkt, welke remmingen hij heeft en hoe je daar als vrouw mee om kan gaan.

Specifiek leer je hoe je een man door elke stap kan begeleiden, zodat hij die fases met een minimum van bindingsangst kan doorlopen.

Dé bedoeling is de volgende: dat de man op een dag naast jou wakker wordt, naar je kijkt en beseft: dit is ze, dit is de vrouw waar ik de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.

 

Waarom is deze cursus anders dan de andere cursussen?

Dit is een specialisatie cursus. Wat wil zeggen dat de hele cursus, de volledige 3:30 uur enkel en alleen over intieme, vaste relaties gaat.

Over alle uitdagingen, hindernissen en valkuilen én hoe je die kan aanpakken of omzeilen.

Ik heb het in deze cursus dus niet over hoe je een man kan verleiden, hoe je kan flirten e.d., alles is toegespitst op het uitbouwen van een duurzame / intieme / vaste relatie.

 

Dit zijn enkele zaken die je in dit programma zal leren

 • Waarom zijn intieme relaties zo moeilijk voor een man?

  In het programma leg ik in detail uit waarom een man zo bang is van intieme relaties, waarom hij dan op de rem gaat staat en afstandelijk wordt.

  De bedoeling hierachter is dat je als vrouw dan de leiding (en controle) kan overnemen en hem kan aanleren dat intieme relaties leuk kunnen zijn. Puur door het verstaan van heel de biologie hierachter kan je je meer gerust voelen in de relatie.

 

 • Waarom de volgende stap zetten een gevaar is voor de relatie

  Je hebt het misschien al enkele keren zien gebeuren, de volgende stap zetten in de relatie betekent soms het einde van de relatie.

  Dat gebeurt heel concreet wanneer de man bindingsangst krijgt, plots niet meer inziet waarom hij verliefd werd op de vrouw in kwestie, meer tijd met zijn vrienden wil doorbrengen en vrijheid aan belang begint te winnen.

  Waarom is dat? En vooral hoe kan je dat voorkomen?

 

 • Een 3-Stappenplan om te krijgen wat JIJ wil

  Elk programma dat ik maak draait rond één ding: jou, als vrouw, gelukkig maken in de relatie.

  Dat is erg belangrijk, want een gelukkige vrouw is een aantrekkelijke vrouw.

  In dit 3-stappenplan leg ik uit hoe je kan bepalen wat jij wil én welke communicatie-trukjes je kan gebruiken om hem zover te krijgen je dat te geven (zonder te hoeven zagen/zeuren of kwaad te zijn).

   

 • Vrijheid en kinderachtige mannen

  Hoe ga je er mee om wanneer een man kinderachtig reageert op een belangrijk gesprek, op iets wat jij belangrijk vindt?

  Hoe herken je die kinderachtige reactie én vooral, hoe kan je zo snel mogelijk een "volwassen man" spotten, zodat je met de juiste man in een relatie stapt.
 •  

 • En nog veel meer

  Ik hou het bewust wat kort hier, maar je weet ondertussen al dat elk programma boordevol tips en technieken zit die je meteen op je relatie kan toepassen.

 

Dit is wat je zal ontvangen

Het programma duurt 3:30 uur in totaal, verdeeld over 7 sessies.

Je kan alles naar je computer downloaden en zo beluisteren of op een MP3 speler plaatsen indien je dat hebt.

Je krijgt meteen toegang tot het volledige programma, maar ik raad je aan om alles verspreid over enkele weken te beluisteren.

Er is een 4 weken niet tevreden geld terug garantie.

En omdat het een volledig doe het zelf programma is heb ik de prijs voorlopig laag gehouden. Momenteel staat de prijs op 46 Euro

Wil je er meteen mee beginnen?

Kies hieronder dan je betaalwijze:

1. Betalen via Paypal (en meteen beginnen):

2. Betaling via je bank of bankkaart (Ideal/Bancontact), Klik hier

3. Via Overschrijving (België én Nederland) mail ik je de links binnen de 24u (vergeet me niet te mailen!)

 

Indien je na je betaling problemen ondervindt om het programma te downloaden, dan kan je me contacteren op [email protected] (je krijgt binnen de 24u een antwoord).